A temetésekről

Haláleset esetén javasoljuk egy temetkezési vállalkozó felkeresését, aki a hamvak urnatemetőbe való szállításáig minden szükséges intézkedésről részletes tájékoztatást nyújt, illetve intézi ezen ügyeket.

Az Urnatemetőnk csupán a ravatalozást, a temetést és az urnák elhelyezését tudja biztosítani. Nem áll összeköttetésben temetkezési vállalkozókkal.

Urnatemetőnk az elhunytak hamvainak nyughelyét biztosítja a szerződésben meghatározott módon és ideig az Urnatemetőben, a szerződés lejártát követően (ha nem kerül sor az urnahely meghosszabítására) az egyházközség egy erre a célra kijelölt helyen a templom épületében továbbra is megőrzi a hamvakat. (Ez a helyiség zárt, nem látogatható.)

Urnák áthozatala más temetőkből

Az exumálás folyamatáról, költségeiről a kiadó temető ad tájékoztatást. Urnatemetőnkben lehetőség van a hamvak elhelyezésére a szerződésben meghatározott módon és ideig. A hamvak elhelyezésében munkatársaink segítséget nyújtanak.

Urnahelyek előre megváltása

Azok számára, akik előre szeretnének gondoskodni urnahelyükről, lehetőség van az urnahelyek megváltására. Ebben az esetben is a bérleti idő a szerződés megkötésének időpontjától indul.

A szerződéskötés menete

A szerződéshez szükséges a szerződő személyi igazolvány száma, és személyes adatai.

A szerződéshez kapcsolódóan az Urnatemető befogadó nyilatkozatot állít ki. A befogadó nyilatkozat kiállításához szükség van az elhunyt személyes adataira. (Név, születési hely, idő, anyja neve, halálának napja, utolsó lakcíme.)

Urnahely árak

Urnahelyeink már 64 000 forinttól elérhetőek. A teljes árlista megtekintése.